Sieraden

Het kiezen van een sieraad is vaak een moment van speciale betekenis voor mensen. Juwelier Beers & Komen probeert er alles aan te doen om u op dat moment zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt op uw gemak een sieraad uitzoeken en bij ons hoeft u niet persé grote bedragen uit te geven om iets bijzonders te kopen. We verwelkomen u graag in onze klantvriendelijke zaak.

Wij hebben een grote sortering armbanden. Uitgevoerd met of zonder steen, geel- of witgoud en bi-color. Voorzien van de beste kwaliteit briljanten, zirkonia’s of edelstenen, zoals amathist, robijn, saffier enz.

Colliers zijn er in diverse stijlen; van een mooie fantasie collier of een choker, tot lengte colliers die elke hanger tot zijn recht laat komen op uw hals. Kettingen in witgoud, geelgoud en roodgoud, maar ook combinaties van deze kleuren. Uiteraard biedt ook de zilvercollectie een ruim aanbod, waar iedereen kan slagen.

Een horloge is bij uitstek geschikt om uiting te geven aan een lifestyle. Beers & Komen Jewels beschikt over een groot assortiment bekende horlogemerken. U heeft onder andere de keuze uit stoere, waterdichte, stalen stevigheid, maar ook uit exclusieve en chique elegance. Met diamanten of juist onopvallend. Ook gouden horloges maken deel uit van deze uitgebreide collectie.
Beers & Komen Jewels denkt met u mee en heeft voor u het horloge dat bij u past: modern, klassiek of sportief, voor alle dames en heren met een goede smaak die niet teveel willen betalen.

Ringen voor elke dag of voor een feestelijke gelegenheid, voor jou of je geliefde? Je vindt ze in allerlei variaties bij Beers & Komen Jewels. We hebben een gevarieerd aanbod van hoogwaardige ringen van bekende en minder bekende merken. In vele uitvoeringen en modellen, glanzend of mat en in prachtige combinaties van meer kleuren goud, zilver of met titanium. Zelfs de meest eenvoudige ring is bijzonder. We hebben zowel ringen in witgoud als geelgoud en in talloze combinaties met edelstenen en ook in zilver.

Wilt u aan uw trouwring nog een extra symbool van liefde, zuiverheid en romantiek geven, dan is een diamant de mooiste toevoeging. Niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren heeft Beers & Komen Jewels een uitgebreid assortiment aan trouwringen met diamant. De fonkeling van de diamanten geven uw trouwringen een ongekende schoonheid en een geraffineerd cachet. U onderscheidt zich van anderen, een leven lang!

 

Zegelringen
Bekijk de online etalage

Zegelringen zijn er in alle vormen en maten. De meest gebruikelijk vormen zijn: Ovaal, Achtkant, Stomphoek, Tonneaux. De grootte van de basisvorm van de zegelring is afhankelijk van het formaat van de hand en natuurlijk de persoonlijke voorkeur van de drager. Hoe kleiner de hand des te kleiner het formaat van de basisvorm wordt. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie dames en heren zegelringen.